lördag 12 juni 2010

Varde ljus!!

Nu har vi som sagt påbörjat renoveringen av det lilla sovrummet. Förutom tapetrivning har vi börjat bryta upp laminatgolvet som ligger där. Under det hittade vi en tjusig matta och under den finns masonit. Ytterligare ett steg neråt tror vi att det finns ett plankgolv. Återstår att se.

Den tjusiga mattan...

Idag var det även dags att ge oss på det igenbyggda fönstret som finns i sovalkoven. Man kan se utifrån att det är mögligt och eländigt så förhoppningarna var inte stora. Först var det dags att skaffa lite nya leksaker.

Min nya bästa vän!


Bäst att täcka för med lite plast.



Många lager tapeter och en skiva tretex. Dags att sätta nya Boschen i arbete!


Ett fönster börjar framträda.


Gaaaanska så äckligt bakom skumgummit!


Trots mögel och damm och insekter så är trät i fönstret friskt!


Varde ljus!! Sovalkoven ser dagsljus genom sitt fönster för första gången på hur många år?

2 kommentarer:

  1. Åhh vad roligt när man blir positivt överraskad. Och vad kul att ni tog upp ett igensatt fönster. Det gör så stor skillnad. Alla våra 8 mindre fönster på nya huset är igensatta. Återstår att se hur de ser ut när vi börjar riva, i bästa fall sitter karmarna kvar. Bågarna gör det inte men några har vi hittat på logen... hoppas de går att använda! //Sophie

    SvaraRadera
  2. Det verkar som fönstret varit igensatt ända sedan köket gjordes om till sovrum. Med tanke på tapeterna gissningsvis sedan 50 eller 60-talet. Att det inte är mer illa däran är helt fantastiskt. På utsidan har fönstret alltid varit framme så vi har i ett års tid LÄNGTAT efter att få börja riva fram det!

    SvaraRadera