söndag 4 september 2011

Superhelg igen!

Till stor del tack vare massivt förarbete förra helgen då farfar Börje kom hit och vi fick skrapat resten av fasaden, målat en del på lekstugan, hämtat kalksten, klippt gräs mm. så lyckades vi denna helgen få norrfasaden både grundmålad och struken en gång med linoljefärgen på den sista biten.


Sista biten skrapad och klar.


Samma bit grundmålad.


Första slutstrykningen avklarad idag! Känns grymt skönt.


Nytt litet projekt bakom lekstugan. Fortsättning följer.


Nu är åtminstone innertaket grundmålat på lekstugan tack vare farfar.

Dessutom hann vi idag med lite småpill i form av målning på delar av fönsterkarmar och lite sånt och igår målade Helene näst sista strykningen på ett av sovrumsfönstren.

Kort sagt, en superhelg!

2 kommentarer:

  1. Hejsan, det skulle vara roligt att höra mer om ert husmålande!


    På Byggla.se kan man lägga upp sina byggprojekt, få feedback samt inspiration. 

    Det skulle vara väldigt roligt om du kan visa hur du förändrar ditt hus. Just nu har vi en tävling för de som målar om hemma.
    Du kan antingen gå direkt till http://byggla.se/projekt/skapa-projekt/ eller så mailar du mig på vendelabyggla@gmail.com
    /Vendela

    SvaraRadera
  2. Hej Vendela!

    Vi har flera gånger blivit kontaktade av er från Byggla men eftersom vi inte har någon lust att bli del av Byggmax marknadsföringsmaterial har vi inget intresse av det. Det framgår ju av det "finstilta" att allt material som läggs in på byggla är fritt fram för Byggmax att använda i sin marknadsföring.

    Mvh,

    Martin

    SvaraRadera