söndag 28 augusti 2011

Helt ute

Att vara helt ute och totalt omodern betyder även fyndläge! Som alla vet så är det ju trädäck som gäller idag. Tur för oss som gillar annorlunda! (Jag gillar trädäck på rätt ställe och har diffusa framtidsplaner på det med...)

Idag hämtar Martin och hans far hem x antal hundra kilo kalksten. Vågar inte gissa hur många kvadratmeter det är men det är ganska många. Priset?

300kr, släpvagnshyra och en himla massa arbete.


En liten hög med kalksten som väntar på att bli ett "projekt"! Vi har sedan tidigare frågat runt lite bland grannarna och fått ett möjligt napp. Våra närmsta grannar har planer på att ta bort den kalksten som ligger i deras trädgård. Men det är ett framtidsprojekt så det kan dröja innan det blir av. Den här kalkstenen kommer troligen hamna som nån sorts kant runt trädgårdsland och liknande.

3 kommentarer:

  1. Fint med fynd! Det är ganska praktiskt att vara omodern ibland. //Sophie

    SvaraRadera
  2. Grattis till stenarna som andra dumpar! Så olika väarderingar man har. Här finns också ett lager otuktade kalkstenar för kommande projekt.
    Lycka till!

    SvaraRadera
  3. så det där är kalksten alltså. vi har också sådana här hemma i trädgården. De fanns när vi köpte huset 2005 och vi tycker de är fina så vi har bara flyttat om dom en del :)

    SvaraRadera