söndag 16 november 2014

Grått och trist

 När vädret är så grått och trist så tappar man liksom farten även inomhus. Vi har i alla fall gjort trädgården i ordning inför vintern, tvättat och vaxat bilarna, bytt till vinterdäck och pysslat lite inne.

 I det som nu blivit barnens rum hade vi inte limmat tapeterna ända ner eftersom det stod garderober där och vi lämnade möjlighet att limma tapeterna mot golvlisterna ifall vi nån gång skulle flytta garderoberna. Nu flyttades de men några golvlister är inte på gång. Däremot barn som riskerar att riva loss tapeterna. Det var med andra ord dags att limma lite :-)

 Färdigt. Återstår att se om det kommer lister också...

 Syns ändå inte med lite nya hyllor och sånt på plats!

I vinterfixandet ingår att ta hand om lilla gräsklipparen. Det första man kan konstatera är att en Automower ser rätt fånig ut när man plockar av chassit!

Bort med allt gammalt gräs och skräp! Som ny.


Nya knivar monterades också inför nästa säsong. Nu kan våren komma när den vill!

Med lite tur kommer det efter nästa helg att finnas lite mer renoveringsbetonat att blogga om. Ett ganska stort projekt dessutom!

2 kommentarer:

  1. Det är de små sakerna som gör det... Helt klart. Och det brukar kännas minst lika bra när en detalj är åtgärdad som när något stort är färdigställt :-)
    Fint golv barnrummet - fernissat?

    SvaraRadera
  2. Hej! Golvet är slipat och oljat originalgolv.

    SvaraRadera