lördag 21 juli 2012

Är vi kvar? Gör vi nåt då?

Vi har ett par inlägg på G. Men så länge blir det lite vanligt babbel...

Just nu ägnar vi stor del av tiden till att vårda sjuka barn, planera och fixa till lite olika kalas framöver, sylta, safta och skörda och att på nåt vis finna ork! (Det är nog framförallt Helenes ork/renoveringsvilja som helt försvunnit!!! Martin har åtminstone liiite entusiasm kvar.)
Planer, ideér och sådant finns det alltid gott om, men ork, kraft och entusiasm, var 17 hittar man det när det väl tagit slut??? Lite avlastning hade gjort susen. Och lite sömn. Om man bara fick ett par timmar sammanhängande  arbetstid så man kände att det hände nåt. DET hade varit inspirerande om något!!

2 kommentarer:

  1. Känner igen mig precis!! Orken kommer nog tillbaka, den brukar göra det även om det känns hopplöst ibland. Har också såna perioder när man inte vill göra någonting men tids nog om man bara faktiskt låter sig vila så kommer orken och inspirationen en dag igen.

    Sen det där med att inte få arbeta sammanhängande det är det nog ÄNNU högre igenkänningsfaktor på, jag blir galen ibland! Idag har jag försökt måla snickerier utvändigt men om det inte kommer en regnskur (som just nu) så är det lunch eller fika som ska fixas, disk som ska tas undan, barn som ska på toa eller kletat ner sig med gegga och måste badas, DVD:er som ska sättas igång, telefoner som ringer eller sambor som behöver omedelbar hjälp med det de sysslar med... en kvart kan man kanske få arbeta ifred sen avbryts man och så får man börja om igen... det går sannerligen inte fort!

    SvaraRadera
  2. Det är likadant här, sömnbristen är också en bidragande orsak till att orken och lusten inte vill infinna sig. Men vissa dagar så finns den där och lyckas man då dessutom få barnvakt i ett par timmar så är det bara att passa på! Om man får hålla på en stund med nåt och kanske till och med får färdigställa nåt delmål så ökar min inspiration! Men tyvärr händer det ju inte särskilt ofta så arbetstakten är ganska låg nuförtiden :(

    SvaraRadera