söndag 27 februari 2011

Fortfarande tapetfunderingar...

Planen är att när barn nummer två växer upp och blir runt 2 år så flyttar vi vuxna in i "barnrummet" och barnen får i så fall dela på det stora sovrummet som faktiskt går att dela av ganska så fiffigt med garderober eller liknande.
Därför börjar vi tänka om vad gäller tapeter (igen!). Kanske är det bättre att på en gång hitta en tapet som kan fungera både i ett vuxensovrum OCH i ett blivande barnrum. Det känns lite slösaktigt på alla sätt att behöva tapetsera om bara efter ett par år.


Så nu är vi inne på den här! Från Duro och kollektionen atmosfär III (vilket är en kollektion vi ständigt råkar återkomma till...)

http://www.duro.se/sv/tapethittaren/tapethittaren-app?csState=RoomSelectionState&csCollection=4097&csWallpaper=4111,4111,4111&csRoom=3

Vad tror ni? Fegare i färgsättningen än vad som var tänkt från början. Men visst är den snygg? Både med vuxeninredning och med färgglad barninredning borde det väl funka?

1 kommentar:

  1. Lite svår att se hur den blir? Är den vit/grå? Medaljonger? Tycker i alla fall att det är rätt tänkt att köra neutralt, fördelen med det rummet är ju att det är hyfsar stort så man är inte så begränsad när det gäller mönster och färg.

    SvaraRadera