söndag 28 september 2014

Vad håller vi på med egentligen?

Frågan är berättigad eftersom det inte händer så mycket på bloggen. Saken är den att det dels blir ganska lite tid över med 3 små barn och dels så pysslar vi faktiskt med annat än huset, tro´t eller ej :-)


Just idag har det kokats äppelmos och saft. Hade vi haft större frys kunde vi ha kokat mos för ett helt kompani med tanke på hur fina äpplena är i år!

 Helene har dessutom en annan hobby, nämligen att sy kläder åt sig själv...

 ...och framförallt åt barnen!

 Martin tillbringar kvällarna ute och "leker" med kameran och nyvaknade intresset astrofoto. Tidskrävande och svårt men vääääldigt beroendeframkallande. Detta är senaste bilden, Andromedagalaxen, totalt nästan 4 timmars exponeringstid taget under 3 olika nätter.

 Fotandet har också lett till en ny fotoutställning, denna gång på Konstfesten i Habo.

Att välja ut, beställa tryck och rama in alla bilder tar sin tid. Så det är inte konstigt att huset står och väntar :-)

3 kommentarer:

 1. Vilka förmågor ni har därhemma då. Och det är viktigt att hålla på med sina hobbies också. Annars kan huset bli en övermäktig. Och astrofoto lät väldigt spännande tycker jag, som är väldigt förtjust i allt som har med rymden att göra.Trevligt klänningsmönster också, är det ett eget eller något du köpt?

  SvaraRadera
 2. Andromedafotot... Jisses vad snyggt! Hade inte trott att det inte var "professionellt med typ NASA-utrustning" om ni inte skrivit det!

  Och så gillar jag tyget på klänningen med!

  SvaraRadera
 3. Schysst familjeliv kan jag tycka...

  SvaraRadera