tisdag 13 mars 2012

Man glömmer fort

Man glömmer fort vilken tid det tar att skrapa! Man glömmer fort blåsorna man får i handen och hur ont man får i underarmarnas muskler (eller ont i frånvaron av just muskler). Att vi faktiskt har skrapat 2 av husets 4 sidor trärent känns HELT ofattbart när man sätter igång skrapningen för säsongen.

På en timme skrapades i helgen 1/2 kvm. Japp ni läste rätt, EN HALV JÄDRA KVADRATMETER! Vi skrapade en timme var ungefär och fick alltså ihop totalt 1 kvm.

Vi har ju bestämt att vi inte ska skrapa framsidan i år men eftersom vi både ska försöka bygga ny balkong och glasa in nedre delen av verandan så vore det ju kul om fasaden just där blev målad. Tråkigt med färgflagor på allt det nya liksom...


4 kommentarer:

 1. Hyr eller köp en Speedheater, ni kommer inte att ångra er!

  SvaraRadera
 2. Usch jag lider med er. Satte precis igång att skrapa en fönsterbåge efter att inte haft med fönstren att göra sedan i höstas och det är som du skriver man minns inte hur trist och jobbigt det är. Fast tur är väl det med tanke på att man har en hel del framför sig...

  SvaraRadera
 3. Asta, speedheater finns redan på långlån från släkten;-)
  Sophie, ja det är tur man glömmer fort. Vi har många fönster kvar också, men jag är nöjd om vi bara lyckas det som är till verandan:-)

  SvaraRadera
 4. Det var säkert extra besvärligt för att ni skarapade under verandan. Där har nog fasaden inte blivit utsatt för väder och vind på samma sätt som andra ytor :-)

  Det blir nog väldigt bra vad det lider!

  SvaraRadera