onsdag 7 mars 2012

Fortsatt rivning


 I lördags skulle det sista av de eländiga växthuset bort. Framförallt skulle de KREOSOT-impregnerade slipersen bort. Helene och "farfar" i rivningstagen:-) Vädret är ju oerhört inspirerande just nu. Så inspirerande att man glömmer både feber och huvudvärk! (Ja, vi var/är sjuka igen/fortfarande/alltid....)


Nästan färdigt! Bara en markduk (tack och lov att de inte odlade direkt intill slipersen!!) och några rötter som ska dras upp.


Söndagen ägnades åt lite mer rivning. Martin roade sig friskt med kofoten. Vissa delar av balkongen är rejält förbi räddning...Efter nån timme såg det ut så här och arbetet avslutades för denna gång. Nya tag nästa helg om inte fler i familjen blir sjuka...


5 kommentarer:

 1. Marielle o Henrik9 mars 2012 19:32

  Spännande att ha hittat till er blogg! Vi rev och byggde om vår balkong i somras. Inte lika fin som er (kommer att bli) utan lite mer á la byggmax-balkong. Men den fyller ju sitt syfte ;)/Henrik och Marielle

  SvaraRadera
 2. Välkomna hit:-) Ja, vi får väl se hur fin den blir när den är klar. Vi är inga supersnickare precis och inte är vi snabba heller. Så det kanske blir ett livstidslångt projekt;-)

  SvaraRadera
 3. Lycka till med rivning o renovering!

  SvaraRadera
 4. Lutade mig mot räcket på verandan häromdagen och det verkade ha lite samma kvalite som ert räcke. Nu lutar vi oss inte där mera.

  SvaraRadera
 5. Vilken rolig blogg ni har och vilken tur att jag hittade den! Jag hade tråkigt här om kvällen och googlade på "husrenovering" eller nåt liknande och hittade hit.
  Vill bara säga att det är himla kul att följa förvandlingen av erat hus. Ni ligger nu som bokmärke i mina favoriter! :)
  /Marie

  SvaraRadera