onsdag 2 november 2011

I brist på renoveringsbilderEtt stycken ikeaskåp som nu är fyllt av filmer. Tanken är att lyckas tömma den platsbyggda garderoben/fd skafferiet (gissar att det blev skafferi på 50-60 talet eller så..) i andra änden av vardagsrummet. Planen är att göra det till skafferi igen och eftersom det gränsar till köket så tror vi det kan funka.
Ikeaskåpet kanske inte är supersnyggt, men det blev ändå rätt bra och rätt diskret. Det är bara 20 cm djupt och tar därför nästan ingen plats alls. Jag gillar att gömma saker så att det inte blir så dammigt. Är man slug kan man dessutom sätta barnlås på så inte klåfingriga ungar kan riva ut alla filmer:-)


Den här härliga röran ska rådas bot på!
Det är en del av mina syprojekt, mestadels barnkläder. Eftersom det liksom inte finns någon tid till att sy så måste liksom "ställtiden" vara noll. Dvs alla saker måste finnas framme så att man direkt kan börja sy om man har en kvart över. Nu ska syprojekten få flytta in i den vita skänken och alla leksaker som huserar där i ska få flytta in i de svarta lådorna som är i blickfånget på övre bilden. Fiffiga kuber som även blir extra sittplatser i vårt ganska trånga hus. Smart om jag får säga det själv:-)

1 kommentar:

  1. Vad skönt att se att det är fler som har sånadär "fina" högar!! Hihi!! Jag brukar ha min på köksbordet!
    Kram på dig!

    SvaraRadera