söndag 6 januari 2019

Gott nytt bloggår

Jag är typ allergisk mot Instagram. Snygga bilder i minimala format och dåligt med text. Det är inte min favorit alltså. Men då borde vi blogga så att det finns något kvar av vår blogg. Jag gör ett försök att blogga från mobilen.

Det är möjligt att vi blivit galna, för under julledigheten har vi vilat oss i form för att orka börja göra klart sånt som fungerar men som bara är halvfärdigt. 
När vi renoverade köket, så sparade vi ett hörn. Anledningen till att vi gjorde det var för att vi KANSKE skulle bygga in kylskåpet. Det kanske vi fortfarande vill göra  men eftersom vi inte vet hur så kan vi nu fundera på det samtidigt som vi har lister i taket :-)
 Staketet i utbyggnaden är äntligen målat och på plats. Vi har haft ett provisoriskt i typ ett år. Stödbrädan under har fått två strykningar linoljefärg.
Öppningen i vårt vardagsrum där det en gång var ett fönster har fått spackel och framöver blir det tapet. Vi har som tur är ett lager av tapeterna i vardagsrummet så vi behöver inte köpa något nytt. 2019 kanske blir ett "slutförar-år", vem vet 😉

1 kommentar: